In de Nederlandse pers is aandacht besteed aan een studie van de Belgische organisatie Test-Aankoop en de Europese consumentenorganisatie BEUC. Deze organisaties hebben onderzoek gedaan naar verschillende soorten luchtverfrissers en andere geurverspreiders die worden verkocht in BelgiŽ, Frankrijk, Spanje, ItaliŽ en Portugal. In dit onderzoek zijn stoffen aangetoond zoals benzeen, tolueen en formaldehyde.  

Alle type luchtverfrissers (spray, gel en vaste module) welke door ons worden geleverd worden geproduceerd uit hoogwaardige grondstoffen. Wij staan er borg voor dat alle producten worden beoordeeld op hun werkzaamheid en veiligheid. Daarbij worden wij door de overheid gecontroleerd aan de hand van Europese regelgeving (In Nederland vastgelegd In de Wet milieugevaarlijke stoffen). De producten kunnen dan ook gewoon dagelijks worden gebruikt.  

De parfums welke worden verwerkt in de luchtverfrissersystemen worden betrokken bij gerenommeerde parfumhuizen welke eveneens opereren onder de Europese regelgeving. De parfums worden geproduceerd volgens IFRA standaard; dit houdt in dat elke grondstof is doorgelicht en goedgekeurd om toe te passen in parfumvloeistoffen.  

Zo kunnen wij u melden dat alle luchtverfrissersystemen die wij op de markt brengen vrij zijn van de stoffen benzeem, chloorbenzeen, Glycol, Ethers/3, tolueen, styreen en formaldehyde.  

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geÔnformeerd.  

Met vriendelijke groeten.
T.H.O. van Dijk Borstelwerken.  

Microburst 3000 Dispenser


Terug naar de Microburst 3000 pagina

info@borstelwerken.nl   Bel voor info 072-5713296   Contact gegevens T.H.O. van Dijk Borstelwerken. 072-5713296 Klik hier

Klik hier als u naar de index van de site wilt gaan.